15.11.06


TITANI AL RITMES.NET


El que diuen de Titani i de l'Hereu al ritmes.net:


...La Coixinera s'uneix a Escandall per aconseguir una fusió explosiva.

No. No s'assembla gens a L'hereu Riera que tots coneixíem. Aquest tema és la presentació del primer disc de Titani, el nou projecte de La Coixinera, a mitges amb el duet Escandall, que aporten les seves dolçaines a un maremàgnum de guitarres elèctriques i ritmes rockers. El resultat sona contundent, però també d'allò més natural, i t'obligarà a moure els peus com un esperitat...

Quan anem de Promoció més d'un periodista musical d'aquest país ens comenta que hem donat la volta a l'Hereu Riera i que realment hem fet una reproposta del tema popular. Però algún d'aquests "peridoistes i crítics musicals" d'aquest país que ens fa el comentari coneix que de l'Hereu Riera hi ha més d'una versió? Que no només hi ha la coneguda per a tothom... (per a Sant Antoni grans balles hi ha..., en 3 x 4 ?).


Algún d'aquests "periodistes" coneix l'Obra del Cançoner Popular, on s'hi recullen aquestes diferents versions. Algú coneix als músics actuals, dels Païssos Catalans, que en els darrers anys han enregistrat aquestes diferents versions. I quan dic músics parlo de persones mediàtiques com la Lídia Pujol o en Miquel Gil per exemple. Músics que per als crítics i periodistes musicals els hauríen de resultar familiars.

I al grup. Vull dir els que anem de promo. Algú el sap aquest discurs. Perquè és una bona ocasió de fer país i d'explicar a aquests que ens adoctrinen sovint sobre la nostra cultura, el nostre repertori i el nostre patrimoni.

De moment us podeu baixar l'mp3 del ritmes.net possant en el cercador Titani. Nosaltres us ho agraïrem. Feu-lo córrer.

Un altre dia parlaré de L'Obra del cançoner Popular. O de l'adoctrinament dels periodistes als catalans i catalanes. Un exemple; Xazzar (guanyadores del SONA9 '06... més del mateix. Avorreix).





Comments: Publicar un comentario



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?